17 Mart 2014 Pazartesi

SIRT ÇANTASI...

Merhaba....

Kızım için diktiğim sırt çantası...

Kızımın isteği üzerine, kendi tabiriyle romantik desenli kumaşla bir çanta diktim..O çok beğendi:) Umarım sizler de beğenirsiniz...

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle...











11 yorum :

  1. ama cidden romantik olmuş kiiiii :)

    YanıtlaSil
  2. hem romantik, hem çok tatlı, hem kullanışlı:) güle güle kullansın tatlım:)

    YanıtlaSil
  3. offff,çok güsel yaaaaa,kumaş tam benlik valla
    ellerine sağlık arkadaşım,kızınız güsel günlerde kullanır inşallahhhh

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim minik:) beğenmene sevindim:) benden de sevgiler...

      Sil
  4. Çok çok güzel olmuş, güle güle kullansın prenses:)

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim:)) beğenmenize sevindim...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba! bloğuma bıraktığınız yoruma cevabımı belki görmemişsinizdir.Arkadaşınız için sakıncası varsa resmi kaldırırım demiştim.Sonra sizin sayfanızı ziyaret etmek istedim ve bahsettiğiniz ecerce'yi yorumlardan gördüm bloğuna gidip baktım gerçekten onun kapı süsüymüş.Harika şeyler var dükkanında.İnanın hiç kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemem.Bir görseli gerçek sitesinden bulduysam mutlaka kaynak belirtirim bunu da her fırsatta belirtmişimdir.Ayrıca sizin bloğunuzda çok güzel daha önce nasıl farketmedim anlamıyorum takibe aldım sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, bu tarz olaylarla öyle çok karşılaşıyoruz ki...hiç yapmadığı şeylerin resimlerini paylaşıp sipariş alınır diye çok rahat davranan insanlar var. sizin blogunuzda ticari bir kaygı yok. ecer benim kardeşim:) hemen hemen her gün bir blogger arkadaşından telefon gelir resminizi kullanıyorlar diye:( sitenizde gördüm kaynak belirtmişsiniz. hassasiyetiniz için teşekkür ederim. işlerimizi beğenmenize de sevindim:) benden de sevgiler..

      Sil
  7. Merhaba, çanta müthiş olmuş emeğinize sağlık:) Merak ettiğim bişey var. Bu tarz kumaşları nerden buluyorsunuz? Ben bulmakta çok zorlanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, teşekkür ederim:) bu kumaş duck keten. çok fazla çeşidi mevcut. ayrıca çanta için döşemelik kumaşlar da iyi bir alternatif...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...